LOADING...

Control temperatura

Control temperatura

Integrarea solutiei de reglaj temperatura aduce un comfort sporit, dar si o eficienta energetica. Sistemul KNX permite atat controlul surselor de incalzire, cat si a celor de racire folosind un singur termostat inteligent. Termostatele KNX permit trecerea automata intre regimul de incalzire si cel de racire in functie de temperatura masurata si de setpointul prescris. Prin folosirea modurilor de lucru ale termostatului (comfort/standby/economy), dar si prin integrarea solutiilor de ventilatie si a starii gemurilor sistemul ofera o eficientizare energetica. De exemplu sistemul de racire si cel de ventilatie trec in stare de oprit in cazul detectiei unui geam deschis. In momentul inchiderii gemului deschis, sistemul de racire/ventilatie revine in parametrii setati initial.
Modurile de lucru ale termostatului pot fi actionate pe baza programelor orare, a prezentei in spatiile respective (prezenta generata de senzorii KNX) sau prin actionarea butoanleor locale si a vizualizarii.
Sistemul KNX poate integra toate tipurile de incalzire/racire : incalzire prin pardoseala cu apa, electrica, prin panouri un infrarosu, precum si racirea atat pasiva, cat si activa (sisteme de aer conditionat, VRV, ventiloconvectoare …)