Română English Deutsch
Cautare informatii
 

Multimedia

Cele mai noi concepte de casă inteligentă şi cele mai avansate metode de control integrat includ indiscutabil şi controlul echipamentelor multimedia.

 

Soluţiile oferite de noi, implementeaza cele mai noi şi elegante metode de control şi interacţionare cu sistemele multimedia, atât pe segmentul “stand-alone” cât şi pe cel integrat sau multiroom. Vă puteţi bucura astfel de muzica sau de filmele preferate în camera dumneavoastră fără să interferaţi cu alte persoane din locuinţă.

Soluţiile noastre vă oferă posiblitatea controlului avansat al echipamentelor multimedia precum şi modalităţi de interacţiune prin internet, având astfel posibilitatea încărcării sau descărcării conţinutului stocat pe servere dedicate audio/video de oriunde din lume.

 

Presupunând că sunteţi în concediu, puteti sa descarcati pozele si filmele direct pe serverul multimedia de acasă, fără a mai avea grija altor medii de stocare. Acest fapt va elimina eventuale bagaje in plus si griji legate de pierderea sau distrugerea acestor amintiri.  

 

Pentru a viziona exemple de Soluții Inteligente în Clădiri vă rugăm să accesați portofoliul nostru.

Home       Noutati      Login Clienti      Contact
Intelligent Buildings Facebook Intelligent Buildings Twitter Intelligent Buildings Google Plus
© Copyright 2019 Intelligent Buildings Web design by Royalty