Română English Deutsch
Cautare informatii
 

Controlul Iluminatului

Consumul de energie cu iluminatul prezintă aproximativ 40% din consumul total de energie al unei clădiri. Soluţiile de control  Intelligent Buildings reduc costurile de instalare şi exploatare, cresc eficienţa energetică, sporesc gradul de confort şi siguranţă pentru orice tip de clădire. Sistemul oferă posibilitatea de a controla lumini de tip halogen sau LED și poate include setări precum dimarea sau RGB, fiind ușor de inclus în scenarii personalizate. 

 

Funcţiei pe controlul ilumnatului i se pot integra, de la un panou de control inteligent, funcţii asociate cum ar fi: detectarea mişcării şi ocupării, menţinerea constantă a iluminării, crearea şi configurarea mai multor zone sau grupe de iluminat, controlul zonelor active sau moarte. 

 

Soluţiile Intelligent Buildings pentru controlul iluminării se pot integra facil şi cu alte sisteme de control ale funcţiilor clădirii: HVAC, securitate, alarma si protectie incendiu, umbrire, multimedia, încălzire, răcire, ventilaţie. O astfel de integrare creşte eficienţa operaţională, economică, energetică.

 

Pentru a viziona exemple de Soluții Inteligente în Clădiri vă rugăm să accesați portofoliul nostru.

Home       Noutati      Login Clienti      Contact
Intelligent Buildings Facebook Intelligent Buildings Twitter Intelligent Buildings Google Plus
© Copyright 2019 Intelligent Buildings Web design by Royalty